Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Toiminnan kehittyessä etsimme nyt lähihoitajaa Pirten energiseen asiakaspalvelutiimiin. Työnkuvaasi kuuluu työterveys- ja yksityisasiakkaidemme palvelu ja ajanvaraus – sekä tiskin takaa että puhelimitse.

Tällä kertaa edellytämme uudelta asiakaspalvelutiimiläiseltä myös kokemusta laboratoriossa työskentelystä (perusnäytteet), muutenkin käytännön hoitotyön työkokemus luetaan eduksi.

Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Jaksat olla kohtelias ja ystävällinen myös paineen alla. Pirteläinen ei jätä koskaan asiakasta tai tiimikaveria pulaan ja tekee aina parhaansa. Haluamme tuottaa ykköstason asiakaskokemuksia ja meillä on hyvä meininki. Onhan sinullakin?

Haussa on huipputyyppi kokoaikaiseen työsuhteeseen ja työ sisältää tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tarjoamme sinulle tarvitsemasi puitteet työlle keskeisellä sijainnilla, tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä.

Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole heti yhteydessä hae paikkaa tämän lomakkeen kautta. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään hoitotyön esimies Sari Koskinen, puh. 044 4270 436 tai sari.koskinen@pirte.fi Kirjoita aiheeksi ”Asiakaspalvelija”.