Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Pirten toiminnan kasvaessa etsimme kiinnostuneita lääkäreitä viikonlopuille ja arki-illoille Ratinan upeisiin toimitiloihin. Voit olla vastavalmistunut lisensiaatti, kokeneempi yleislääkäri tai erikoislääkäri. Meillä voit toimia viikonloppuisin akuuttivastaanoton lääkärinä tai aloittaa yksityislääkärin vastaanoton asiakkaillemme. Voit työskennellä oman aikataulusi mukaisesti arkisin klo 16-19, lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 10-16, työvuorot sovitaan aina yhteisymmärryksellä.

Annamme sinulle tarvitsemasi perehdytyksen ja kollegiaalisen tuen työhön sekä Tampereen parhaat työskentelyolosuhteet. Tarjoamme työntekijöillemme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, maltillisen vuokratason ammatinharjoittajille, monipuolisen toimipistetarjonnan (lähitulevaisuudessa Pirte Kangasala ja PSHP TAYS) sekä mahtavan työilmapiirin. Voit työskennellä joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana – tervetuloa töihin nykyaikaiseen Pirteen ja sen upeisiin toimitiloihin!

Mikäli tehtävään liittyen heräsi kysyttävää ja kiinnostuit, lisätietoja antaa mielellään ylilääkäri Marja-Leena Hyypiä (p. 040 1581567, marja-leena.hyypia@pirte.fi). Soita tai laita sähköpostia – keskustellaan tehtävästä tarkemmin!