Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Toiminnan kasvaessa etsimme nyt työfysioterapeuttia osaksi Pirten huippuporukkaa. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluu lisäksesi työterveyshoitaja, -lääkäri ja -psykologi. Osana työnkuvaa voit myös työskennellä Pirten hyvinvointipalveluiden parissa.

Edellytämme työterveyshuollon opintoja. Arvostamme kokemusta työterveyshuollosta ja kuntoutustoiminnasta sekä itsenäistä ja reipasta työotetta. Meillä on hyvä meininki, onhan sinullakin?

Pirtessä voit toimia joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana, tilanteesi mukaan kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Tarjoamme sinulle tarvitsemasi puitteet työlle keskeisellä sijainnilla, tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä.

Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole heti yhteydessä hae paikkaa tämän lomakkeen kautta. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään fysioterapeuttien esimies Kati Klemola, puh. 050 406 2728 tai kati.klemola@pirte.fi Kirjoita aiheeksi ”Työfysioterapeutti”.