Essi Peltoniemi on aloittanut hierojana Pirtessä! Hierontaan voi nyt varata aikoja Pirte Ratinaan tai Pirte Sporttiin, Kauppi Sports Centeriin. Essiltä onnistuu sekä urheiluhieronta että klassinen hieronta ja hän mielellään soveltaakin yksilöllisesti eri toimintatapoja.

Hieronnan tarkoitus on lievittää oireita, nopeuttaa palautumista, rentouttaa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Se on erinomainen lisä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoon, mutta se sopii hyvin kenelle tahansa rasituksesta palautumiseen tai ihan vain rentoutumiseen.

Hieronnan hyötyjä

 • Ennaltaehkäisee lihaskireyttä ja jännitystiloja
 • Rentouttaa ja vähentää stressiä
 • Nopeuttaa palautumista työn ja liikunnan rasituksista
 • Parantaa nivelten liikkuvuutta
 • Poistaa tai lievittää kipua
 • Poistaa kuona-aineita elimistöstä
 • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa
 • Parantaa unen laatua
 • Parantaa lihasten elastisuutta
 • Edistää vammojen parantumista
 • Parantaa vastustuskykyä

 

Kuka Essi On?

”Olen valmistunut Tampereen urheiluhierojakoulusta viime heinäkuussa.  Kiinnostuin hierojakoulutuksesta, kun huomasin omakohtaisesti, kuinka hieronta yhdessä muiden hoitojen ja oman aktiivisuuden kanssa auttoi minua toipumaan vakavasta selkävammasta.  Hierontakoulutuksen lisäksi olen suorittanut personal trainer -sertifikaatin, joten annan mielelläni hierontakäynnillä myös vinkkejä sopivista liikuntamuodoista. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen harrastanut lentopalloa 13 vuoden ajan. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat kuntosali, ratsastus ja koiran kanssa lenkkeily.” Peltoniemi kertoo.

”Tulevaisuudessa haluan täydentää opintojani vielä fascia-käsittelyllä ja osteopaatin opinnoilla. Parasta työssäni on erilaisten ihmisten kanssa työskentely, jatkuva uuden oppiminen sekä ihmisten yksilöllisten vaivojen hoito. Onnistumisten hetki tulee joka kerta, kun oivallan yhdessä asiakkaan kanssa tavan, millä pääsemme hoidossa eteenpäin.

Jokainen  ihminen on yksilö, minkä takia hyödynnän jokaisen kanssa erilaisia toimintatapoja. On aina yhtä upeaa huomata ihmisten kehitys kehonhuollossa. Tervetuloa siis hierontaan!”

Essi vastaanottaa ti, pe ja la Pirte Ratinassa ja ke, to Pirte Sportissa.

AVAJAISTARJOUS:

tutustumiskäynti 1 h: 43 € (norm. 45 €), voimassa huhtikuun 2019 loppuun asti