Valitse sivu
Sairaanhoidon ylilääkäri Marja-Leena Hyypiä

Kuva; J-P ”Zeipii” Heino

Keväällä 2018 Pirte työterveys ja lääkärikeskus avasi ovensa Ratinan uudessa kauppakeskuksessa Tampereella. Sen jälkeen Pirte lääkärikeskuksen toiminta on kehittynyt kohti monipuolista pirkanmaalaista lääkärikeskuskokonaisuutta.

Lääkärikeskuksen palveluvalikoimasta löytyvät tällä hetkellä mm. neurologin, fysiatrin, ortopedin, gynekologin, psykiatrin, sisätautilääkärin, nuorisolääkärin sekä yleislääkärin vastaanotot itse maksaville asiakkaillemme.

Lääkärikeskuksen erikoislääkärit ovat myös käytettävissä työterveyshuollon asiakkuuksissa tarjoten nopeasti saatavan erikoislääkärin arvion sairastuneen työntekijän työkyvystä.

Lääkärikeskustoiminnan kehittäminen etenee edelleen. Aloitin 1.12.2018 Pirten sairaanhoidon ylilääkärinä, yhtenä tehtävänäni kehittää yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa lääkärikeskustoimintaa.

Olemme alkuvuoden aikana luoneet lääkärikeskuksemme akuuttivastaanoton toimintaan muun muassa tapaturmapotilaiden hoidon mallin. Mallin avulla niin itse maksava asiakas kuin työtapaturma-asiakas saa tapaturman hoitoon liittyvät palvelut joustavasti ja oikea-aikaisesti ”saman katon alta”, sisältäen niin yleis- kuin tarvittaessa erikoislääkärin vastaanoton, röntgentutkimukset, hoitoon tarvittavat tuet ja apuvälineet sekä fysioterapeutin suunnitteleman kuntoutuksen.

Yksittäisistä hoitokokonaisuuksista nostaisin esiin kivun hoidon monet mahdollisuudet Pirte lääkärikeskuksessa, erityisesti neurologin sekä fysiatrin vastaanotot, tuki- ja liikuntaelinperäisiin kipuihin perehtyneiden fysioterapeuttiemme vastaanotto, yleislääkärimme antama Botox-pistoshoito, akupunktio, Alexander-tekniikan opetus… Tässä muutamia esimerkkejä mainitakseni!

Alkaneen kevätkauden 2019 aikana kannattaa siis seurata Pirten tiedotuskanavia aktiivisesti!

Suunnitelmanamme on tuoda Tampereelle ja lähikuntiin uusia palvelukokonaisuuksia, joita olemme jo aktiivisesti lähteneet kehittämään eteenpäin, suunnitteluniminään mm. Perhe-Pirte ja Sportti-Pirte.

Kesällä 2019 avaamme uuden toimipisteen Kangasalan keskustaan, Kuohun uimahallin viereen. Uuden toimipisteen tavoitteena on olla monipuolinen, laadukkaita palveluja tarjoava yksilöiden, yhteisöjen sekä työnantajien kumppani terveydenhuollossa ja hyvinvoinnissa.

Otan mielelläni palautetta, ajatuksia, kehitysehdotuksia teiltä vastaan!

Minkälaisen lääkäriaseman sinä haluaisit oman ja läheistesi terveyden tueksi?

Lähetäthän ajatuksiasi minulle osoitteeseen marja-leena.hyypia@pirte.fi tai ole yhteydessä puhelimitse 040 158 1567.

Talvisin terveisin,
Marja-Leena Hyypiä