Työterveyspsykologi Linda EloOsaatko ja muistatko pysähtyä, kuunnella itseäsi ja olla aidosti lästä?

Pirten työterveyspsykologi Linda Elo pitää osana Tampere Chamber Music -kamarimusiikkifestivaalia luennon, joka johdattelee tietoisuustaitojen perusteisiin ja hyödyntämiseen. Luento järjestetään perjantaina 25.1. klo 14 Tampereella Pirte Ratinan liikuntatilassa (Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 1).

Liput ovat vain 15 € ja ne pääset ostamaan täältä: https://bit.ly/2QvksqK

Linda Elo on työterveyspsykologi ja urheilupsykologi (ei sert.). Aikaisempaa työhistoriaa häneltä löytyy myös psykiatrian puolelta lasten ja nuorisopsykiatrian parista.

Työnsä ohella Linda Elo opiskelee terveyspainotteisen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa ja toimii muun muassa Suomen yleisurheilun nuorten maajoukkueen urheilupsykologina.

Urheilupsykologian parissa Elon työn kohteena ovat muun muassa suoritusjännitykseen vaikuttaminen, vireystilan säätely sekä tunnetaidot, jotka ovat usein hyvin soveltuvia teemoja myös taiteilijan psyykkiseen valmennukseen.

Elo tarjoaa puheenvuorossaan tietoa tietoisuustaitoharjoitteiden perusteista ja hyödyntämisestä taiteilijan työssä.

Osallistu tapahtumaan Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1201359613359980/
Liput: https://bit.ly/2QvksqK

 

Pirten tiloissa järjestetään myös muuta festivaaliohjelmaa: Minnan metodit –liikunnallisen workshopit keskiviikkona 23.1. klo 17:30 ja perjantaina 25.1. Linda Elon osuuden jälkeen, klo 15:30. Minna Tervamäki (Suomen Kansallisbaletin ent. tähtitanssija) tarjoaa ajattelumalleja ja fyysisiä harjoitteita hyvinvointiin ja jopa huippusuorituksiin. (Mukaan mukava jumppa-asu, jumppa-alusta ja vesipullo. Liput 35 €: 23.1. https://bit.ly/2QsvbSU ja 25.1. https://bit.ly/2FfK5uF.)

Tampere Chamber Music 2019 – ”Ilo – Inspiraatio” 
Tampere Chamber Music on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja arvoista elämässä. Tänä päivänä tarvitsemme enemmän ja enemmän maailmaa, jossa voi tuntea sellaisia elämyksiä, jotka jäävät sydämeen, koskettavat ja voimistavat; pysähtymistä ajattomuuteen ja sen kautta uuden inspiraation ja luovuuden löytämistä. http://tamperechambermusic.com/