Pirten toiminnan laajentuessa Pirkanmaalla ja uusien kehityshankkeiden myötä etsimme yleis- ja työterveyslääkäriä Pirten Valkeakosken toimipisteelle. Voit toimia meillä joko sairaanhoidon tai työterveyshuollon lääkärinä. Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pääset työskentelemään rautaisten työterveyden ammattilaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, palkitun työilmapiirin, hyvän ansiotason sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Toivommekin, että haluat kehittää osaamistasi ja tehdä pitkäjänteistä työtä. Halutessasi voit myös osallistua työterveyshuollon käytäntöjen aktiiviseen kehittämiseen sekä meillä että valtakunnallisissa hankkeissa.

Voit työskennellä joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana ja käytössämme on useita työaikamuotoja. Voit olla vastavalmistunut lisensiaatti tai uraa jo tehnyt kokeneempi lääkäri. Täytä hakemuslomake ja liitä siihen CV:si. Kirjoita aiheeksi yleis/työterveyslääkäri Valkeakoski.

Lisätietoja antaa mielellään ylilääkäri Heli Kivimäki puh. 044 427 0408 / heli.kivimaki@pirte.fi

 

 

Organisaation kuvaus

Pirte työterveys ja lääkärikeskus tarjoaa monipuolisia työterveys- ja työelämäpalveluja Tampereen kaupungille sekä Pirkanmaalla toimiville yrityksille sekä lääkärikeskuspalveluja kaikille pirkanmaalaisille. Yhtiön palveluihin luottaa Tampereen kaupungin lisäksi yli 1800 yritystä ja noin 40 000 henkilöasiakasta. Yhtiössä työskentelee n. 200 ammattilaista. Pirten omistavat Tampereen kaupunki sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.