Pirten toiminnan kasvaessa Pirkanmaalla ja uusien kehityshankkeiden myötä etsimme yleis- ja työterveyslääkäriä Pirte Ratinan uusiin toimitiloihin. Voit toimia meillä joko sairaanhoidon tai työterveyshuollon lääkärinä. Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pääset työskentelemään rautaisten työterveyden ammattilaisten kanssa Tampereen parhaimmissa tiloissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, palkitun työilmapiirin, hyvän ansiotason sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Toivommekin, että haluat kehittää osaamistasi ja tehdä pitkäjänteistä työtä. Halutessasi voit myös osallistua työterveyshuollon käytäntöjen aktiiviseen kehittämiseen sekä meillä että valtakunnallisissa hankkeissa.

Voit työskennellä joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana ja käytössämme on useita työaikamuotoja. Voit olla vastavalmistunut lisensiaatti tai uraa jo tehnyt kokeneempi lääkäri. Töiden aloitus voidaan sopia sinulle parhaiten sopivalle ajankohdalle. Ole heti yhteydessä ja käy täyttämässä hakemuslomake. Kirjoita aiheeksi yleis/työterveyslääkäri.

Lisätietoja antaa mielellään ylilääkäri Heli Kivimäki puh. 044 427 0408, heli.kivimaki@pirte.fi