Hyvä asiakkaamme!

Vuosi lähestyy jo pikku hiljaa loppuaan ja samalla uusi vuosi kolkuttelee oven takana.

Me Pirtessä tulemme jatkossakin kehittämään toimintaamme kokonaisvaltaisesti niin, että se vastaa sekä nykyisten että uusien asiakkaidemme tarpeisiin nykymaailmassa.

Tulevana vuonna tulemme avaamaan uusia toimipisteitä ja kasvattamaan palveluidemme saatavuutta. Tällä hetkellä kaikkien työterveysasiakkaidemme käytettävissä olevat kuusi toimipistettämme Tampereella, Nokialla, Orivedellä ja Sastamalassa saavat siis täydennystä Pirkanmaan alueelta.

Nykymaailman tarpeisiin vastaten investoimme sähköisiin palveluihin myös jatkossa. Sähköisten palveluidemme kautta esimerkiksi työterveyden raportointi yrityksille tehostuu. Reaaliaikaisten raporttien tuloksia voidaan nopeasti hyödyntää käytäntöön, mikä auttaa kehittämään asiakasyritystemme omaa toimintaa entisestään.

Henkilöasiakkaidemme on jatkossa yhä helpompaa varata aikoja ja olla yhteydessä terveydenhuollon asiantuntijoihimme sijainnista riippumatta. Asiantuntijatiimimme kasvaa jatkuvasti eri alojen ammattilaisilla ja uskomme edelleen tiiviiseen, moniammatilliseen yhteistyöhön.

Myös sairaanhoitomme ja lääkärikeskuksemme menee eteenpäin. Sairaanhoidon ylilääkäriksi on nimetty 1.12.2018 alkaen Marja-Leena Hyypiä (yleislääketieteen erikoislääkäri, perhelääketieteen erityiskoulutus, nuorisolääketieteen erityispätevyys).

Syksyn aikana tehdyn ulkopuolisen tutkimuksen mukaan Pirten hintakilpailukyky yksikköhintojen perusteella on hyvä. Myös rationaalinen vaikuttavuus on ollut tutkimuksen mukaan hyvä, mikä näkyy esimerkiksi varhaiseläkemaksujen alhaisuutena. Olemme tutkimuksen tuloksiin erittäin tyytyväisiä ja ne kannustavat meitä jatkuvassa kehitystyössämme.

Kuulemme mielellämme jatkossakin ideoitanne ja ajatuksianne, kuinka Pirte voi vastata tarpeisiinne yhä paremmin. Mennään yhdessä eteenpäin.