Toimintamme laajentuessa ja uusien työterveyshuollon kehityshankkeiden myötä etsimme yleis- ja työterveyslääkäreitä Tampereelle, Nokialle, Orivedelle ja Sastamalaan. Voit toimia meillä joko sairaanhoidon tai työterveyshuollon lääkärinä.
Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä rautaisten työterveyden ammattilaisten kanssa.
Tarjoamme monipuolisen työn, palkitun työilmapiirin sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Toivommekin, että haluat kehittää osaamistasi edelleen ja tehdä pitkäjänteistä työtä. Halutessasi voit myös osallistua työterveyshuollon käytäntöjen aktiiviseen kehittämiseen sekä meillä että valtakunnallisissa hankkeissa.
Voit työskennellä joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana ja käytössämme on useita työaikamuotoja.
Täytä hakemuslomake ja liitä siihen CV:si. Kirjoita aiheeksi Yleis/työterveyslääkäri.
Lisätietoja antavat ylilääkäri Heli Kivimäki puh. 044 427 0408 ja apulaisylilääkäri Rauno Saurio, puh. 040-8004986