Pirte lääkärikeskus tarjoaa laadukkaita terveys- ja sairaanhoidon palveluita nyt myös yksityisasiakkaille. Voit varata nettiajanvarauksemme kautta kätevästi aikoja yleis- ja erikoislääkäreille sekä sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, fysioterapeutin ja toimintaterapeutin vastaanotoille. Voit myös soittaa ajanvaraukseemme (03) 565 64600.

Pirtessä yksityisasiakkaita vastaanottavat:

• terveydenhoitaja
• sairaanhoitaja
• fysioterapeutti
• yleislääkäri
• ihotautilääkäri
• fysiatri
 neurologi
• nuorisolääkäri
• ortopedi
• toimintaterapeutti
• gynekologi
• urologi
• sisätautilääkäri

Lisäksi neuvottelemme useiden eri erikoisalojen lääkärien kanssa yhteistyön aloittamisesta.

Meiltä löytyvät eri alojen monipuoliset ammattilaiset juuri sinun tarpeitasi varten ja pääset tarvittaessa nopeasti ja joustavasti jatkotutkimuksiin. Yhteistyökumppanimme Synlab hoitaa kuvantamiset (ultraääni- ja röntgenkuvantamiset) uusimmilla laitteilla Ratinan päätoimipisteessämme. Näytteet voidaan ottaa samalla käynnillä, ja ne analysoidaan joko heti paikan päällä tai vaativammat näytteet Fimlabin uusinta teknologiaa edustavassa analysointikeskuksessa. Olemme auki myös iltaisin ja viikonloppuisin (ajanvarauksella).

Laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti ja lisäämme osaamistamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, nopeasti ja vaivattomasti. Tavoitteenamme on olla hyvinvoinnin edelläkävijä Pirkanmaalla ja jättää iloinen muistijälki asiakkaillemme.

Kuvassa nuorisolääkäri Marja-Leena Hyypiä, kuva: Timo Pöysäri, Pirte.