Jere Virta on neurologian erikoislääkäri ja lääketieteen lisensiaatti, joka ottaa Tampereella Ratinan toimipisteessä vastaan asiakkaita erilaisten ääreis- ja keskushermoston oireiden ilmaantuessa. Päänsärky, migreeni, kivut, liikehäiriöt, huimaus, epilepsia ja liikaunisuus ovat esimerkkejä tilanteista, joissa neurologi voi olla avuksi. Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikki yksityisasiakkaat (eli itse maksavat asiakkaat). Ajan voi varata kätevästi verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse (03) 565 64600.

Migreenin hoidossa keskeisin hoito ovat lääkkeet sekä elämäntapojen kartoittaminen ja ohjaus. Mikäli nämä eivät
riitä, niin migreeniä varten voidaan aloittaa estolääkitys. Jeren mukaan krooninen migreeni on äärimmäisen harvinainen sairaus, ja yleensä migreeni onkin hoitamaton migreeni, jota varten ei ole vielä etsitty ratkaisukeinoja. Kun migreeniä on vähintään 10 kertaa kuussa, voidaan myös aloittaa botuliinitoksiinin eli tuttavallisemmin botoxin käyttö hoidoissa.

 

Kuka Jere on?neurologi tampere

– Olen hyvin kiinnostunut ihmisen olemassaolosta ja fysiologiasta ylipäätään, ja sitä kautta päädyin opiskelemaan lääkäriksi. Opintojen alkuvaiheessa perehdyin neurologiseen hermostoon, ja kiinnostuin aiheesta heti. Oli mukavaa oppia lisää neurologiasta, ja sama pätee edelleen 17 vuotta myöhemmin. Parasta työssäni ovat asiakkaat, en koskaan pystyisi työskentelemään erikoisalalla mikä ei pidä sisällään potilastyötä. Lisäksi monimutkaisten ongelmien ratkaisu kiinnostaa ja se, että erikoisalani kehittymisessä on tapahtunut enemmän viimeisen 10 vuoden aikana kuin vaikka edellisten kolmen vuosisadan aikana. Neurologiassa asioita pohditaan äärimmäisen laaja-alaisesti ja töiden kirjo on hyvin monipuolista.  Kehitän osaamistani tekemällä tutkimustyötä ja toimin myös opettajana yliopiston lääketieteellisessä yksikössä. Osallistun säännöllisesti erilaisiin konferensseihin ja muihin koulutuksiin ja tällä hetkellä minulla on tohtorin tutkinto työn alla.

 

Kuvassa neurologi Jere Virta, kuva: Timo Pöysäri, Pirte.