Pirten uusi ihotautilääkäri Tuula Puolakka on iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri ja vastaanottaa Pirtessä kaiken ikäisiä asiakkaita Ratinan toimipisteessämme. Ihotautilääkärinä Tuulan erikoisalaan kuuluvat kaikki erilaiset ihotaudit kuten akne, atooppinen ihottuma, ihoallergiat, käsi-ihottumat ja ammattitautikonsultaatiot. Tuula tekee myös ihomuutosten diagnostiikkaa, ja ottaa tarvittaessa koepalat tai tekee jäädytyshoitoja. Aika ihotautilääkärin vastaanotolle kannattaa varata esimerkiksi silloin, kun ihomuutokset, luomet, akne tai erilaiset äkilliset ihottumat mietityttävät tai kun krooninen ihottuma pahenee. Vastaanotolle voi varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (03) 565 64600. Tervetulleita ovat niin työterveys- kuin yksityisasiakkaat.

Kuka Tuula on? ihotautilääkäri tampere

–  Lääkärinä työskentely oli jo lapsuudessa haaveammattini. Pidän ihotautilääkärin työstä erityisesti siksi, koska ala on monipuolinen ja koska ihotautien selvittäminen on ikään kuin salapoliisin työtä. Aina välillä kokee kivoja ahaa-elämyksiä ja joskus tulee harvinaisiakin tauteja vastaan. Työssäni parasta on vaihtelevuus, ja se että voin auttaa ihmisiä. Ihotautilääkärin työ on ajoittain myös haastavaa, mutta se on vain hyvä asia. Aina voi oppia uutta. Osaamistani kehitän käymällä kotimaisissa ihotauteihin liittyvissä koulutuksissa, mutta lisäksi käyn usein myös kansainvälisissä konferensseissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

 

Kuvassa ihotautilääkäri Tuula Puolakka, kuva: Timo Pöysäri, Pirte.