Tullinkulman toimipisteemme on muuttanut. Pirten tilat sijaitsevat Kauppakeskus Ratinan 4. ja 5. kerroksessa rakennuksen Ratinan stadionin puoleisessa päädyssä. Asiakaspalvelu ja itseilmoittautuminen ovat 4. kerroksessa.

Pirte sijaitsee rakennuksen stadionin puoleisessa päädyssä. Ilmoittautuminen on 4. kerroksessa. Lähin ulko-ovi on Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee stadionia vastapäätä. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi sijaitsee vasemmalla olevalla käytävällä.

Ratinan opasteemme ovat osin puutteellisia, mutta pyrimme parantamaan tilannetta koko ajan.

Kerrokset P1 ja P2: Meille pääsee B-hissillä (ns. vihreä linja, eli vihreällä värillä maalatut hissikuutiot ja portaikon seinät) suoraan parkkihallista.

1. krs. 

Lähin ulko-ovi on Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee stadionia vastapäätä. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi sijaitsee vasemmalla olevalla käytävällä.

Jos saavut muualta kauppakeskuksesta, pääset Pirteen kulkemalla Clas Ohlsonin ja BR-lelukaupan väliselle käytävälle ja sieltä kääntymällä Juhlamaailmaa vastapäätä olevalle käytävälle, jossa B-hissi sijaitsee.

2. krs.

B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Instrumentariumin väliseltä käytävältä.

3. krs.

B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Your Facen väliseltä käytävältä.

Lue lisää Pirten uusimmasta toimipisteestä Kauppakeskus Ratinassa.