Pirten tilat sijaitsevat Kauppakeskus Ratinan 4. ja 5. kerroksessa rakennuksen Ratinan stadionin puoleisessa päädyssä. Asiakaspalvelu ja itseilmoittautuminen ovat 4. kerroksessa.

Lue lisää Pirten uusimmasta toimipisteestä Kauppakeskus Ratinassa.

Ratinan opasteemme ovat osin puutteellisia, mutta pyrimme parantamaan tilannetta koko ajan. Tunnistat nyt meille johtavan käytävän kerroksissa 1-3 Pirten roll up- mainostelineistä.

Meille pääsee B-hissillä (ns. vihreä linja, eli vihreällä värillä maalatut hissikuutiot ja portaikon seinät) suoraan parkkihallista.

Katutasossa lähin sisäänkäynti B-hissille on Ratinan raitin sisäänkäynnistä stadionia vastapäätä. Hissiä lähinnä oleva sisäänkäynti parkkihallissa on Tampereen valtatieltä.

1. krs.  Lähin ulko-ovi on Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee stadionia vastapäätä. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi sijaitsee vasemmalla olevalla käytävällä.

Jos saavut muualta kauppakeskuksesta, pääset Pirteen kulkemalla Clas Ohlsonin ja BR-lelukaupan väliselle käytävälle ja sieltä kääntymällä Juhlamaailmaa vastapäätä olevalle käytävälle, jossa B-hissi sijaitsee.

2. krs. B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Instrumentariumin väliseltä käytävältä.

3. krs. B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Your Facen väliseltä käytävältä.

 

Pirte lääkärikeskus ja työterveys

Tullinkulman Työterveys Oy, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
puhelin (03) 5656 4600
sähköposti: etunimi.sukunimi@pirte.fi
www.pirte.fi

Sivuston käyttöehdot