Pirte Sportin tarjoamat palvelut Kauppi Sports Centerissä pitävät sisällään muun muassa erilaisia avokuntoutuskursseja, monipuolisen valikoiman luentoja sekä yrityksille räätälöityjä työhyvinvointipäiviä. Lisäksi järjestämme työterveyshuollon vastaanottotoimintaa myös Kaupissa. Hyvinvointipaketteihin voidaan järjestää esimerkiksi toiveiden mukaan yhdisteltyjä aktiviteetteja, luentoja joko omilta tai Speakersforumin asiantuntijoilta sekä ruokailut. Kaikki pakettiin kuuluvat osa-alueet saadaan kätevästi järjestettyä saman katon alla Kauppi Sports Centerin uusissa ja käytännöllisissä tiloissa.

Kaupin ulkoilualueen ja Kauppi Sports Centerin monipuoliset liikkumismahdollisuudet Tampereen nykyaikaisimmissa tiloissa yhdistettynä tarjoamiimme hyvinvointia ja työkykyä kehittäviin palveluihin luovat erinomaiset edellytykset työyhteisön ja yksilön virkistymiselle. Halusittepa sitten virkistyspäivän perinteiseen tai päivitettyyn malliin, me Pirtessä olemme jo suunnitelleet teille valmiiksi runsaan valikoiman erilaisia paketteja yhteistyöverkostomme kanssa. Paketeista voi valita valmiin vaihtoehdon tai voimme räätälöidä pakettiin kuuluvat osiot tarpeiden mukaan. Hyvinvointipäivistämme ei jää pelkästään hyvä mieli, vaan tarkoituksenamme on antaa työkaluja arjessa ja työssä jaksamiseen.

Voitte tilata kauttamme luentoja ja aktiviteetteja myös osaksi päivää oman kokouksen tai koulutuksen oheen. Järjestämme myös ”aamustartteja” työyhteisöille tai esimiehille. Niihin kuuluu kevyttä kehon herättelyä, aamupala sekä mahdollisuus yhdessäoloon ja verkostoitumiseen muiden kanssa.

Ohjelmaa räätälöidysti laidasta laitaan

Kauppi Sports Centerissä järjestämämme luennot, kurssit ja aktiviteetit on suunniteltu tämän päivän tarpeisiin. Luentojen aiheina voivat olla esimerkiksi palautuminen, aivojen hyvinvointi, stressin hallinta tai työyhteisötaidot. Luentoja voivat pitää Pirten puolelta niin terveydenhoitajat, fysioterapeutit, psykologit kuin lääkäritkin.

Speakersforumin kautta on lisäksi valittavissa yli sata eri aiheista puhuvaa henkilöä, kuten esimerkiksi Tom Pöysti, joka puhuu uskalluksesta olla oma itsensä, tai Madventures-ohjelmasta tutut Riku Rantala ja Tuomas Milonoff, jotka puhuvat rohkeudesta ja luovuudesta kokemiensa seikkailujen pohjalta. Fysioterapeuttien johdolla toteutettaviin aktiviteetteihin voi kuulua kehonhuoltoa, joogaa, tanssillista liikuntaa kuten lattareita tai lavista sekä erilaisia ulkoaktiviteetteja kuten valokuvasuunnistusta lähialueella. Hauskaa, kevyttä, elämyksellistä, hikistä, riemukasta, jännittävää tai hassua – järjestämme ohjelmaa joustavasti toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kauppi Sport Center on liikuntaan, hyvinvointiin, kuntoutukseen ja valmennukseen keskittynyt 16 000 neliön monitoimihalli, josta löytyy tekemistä kaiken ikäisille. Nelikerroksinen rakennus pitää sisällään muun muassa Well Gym hyvinvointi- ja urheilijakuntosalin, kolme täysimittaista monitoimikenttää, 1000 hengen katsomon pääkentällä, taitoharjoittelu- ja ryhmäliikuntatiloja sekä Trampolin Park & Seikkailupuiston. Keskuksessa on myös useita luento-, sekä sauna- ja kabinettitiloja, joten siellä voidaan järjestää erilaisia yritysjuhlia, virkistyspäiviä, yhtiökokouksia tai yksityistilaisuuksia. Keskuksen ravintolassa on tarjolla aamupalaa, lounasta ja á la carte -lista. Lisäksi ravintolasta voi tilata palavereihin, kursseille ja muihin tapahtumiin tarjoilut.

Pyydä tarjous!

Nyt jos koskaan on hyvä hetki suunnitella yrityksenne tapahtumia ja varata räätälöity hyvinvointipaketti kauttamme. Tarjous- tai lisätietolomake

Lisätietoja

Lisätietoa saat hyvinvointipalveluidemme päälliköltä Minna Lahdenkaupilta, minna.lahdenkauppi@pirte.fi

www.kauppisportscenter.fi

http://www.speakersforum.fi